Over de gegevensverstrekking (andere regio's)

Bekijk informatie over de gegevens die aan Kaspersky zijn verstrekt met oudere versies van de app.

Gegevens zijn verstrekt aan Kaspersky met behulp van Kaspersky-app 11.100.X.XXX en hoger.

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wetgeving en de toepasselijke Kaspersky-voorschriften. De gegevens worden via een beveiligd kanaal overgedragen.

De lijst met gegevens die worden verstrekt onder de voorwaarden van elk juridisch document kunt u bekijken in het overeenkomstige juridische document.

Bekijk de licentieovereenkomst voor eindgebruikers, het privacybeleid of de verklaring van Kaspersky Security Network

Bovendien stemt u ermee in Kaspersky de volgende gegevens te verstrekken door de licentieovereenkomst voor eindgebruikers te accepteren:

Om de basisfunctionaliteit van de software te kunnen bieden, moeten de volgende gegevens automatisch en regelmatig verzonden worden naar Huawei Push Kit:

Gegevens worden via een beveiligd kanaal naar Huawei Push Kit doorgestuurd. De toegang tot en bescherming van de gegevens wordt bepaald door de overeenkomstige gebruiksvoorwaarden van de Huawei Push Kit-service.

Om de kernfunctionaliteit van de op Samsung-apparaten voorgeladen Software te bieden, worden de volgende gegevens automatisch en regelmatig naar SbS Softline verzonden:

Gegevens worden via een beveiligd kanaal naar Sbs Softline doorgestuurd. Toegang tot de informatie en bescherming van de informatie vallen onder het privacybeleid. U kunt de volledige inhoud vinden en lezen op http://samsung.enaza.ru/get_av/privacypolicy

Sociale privacy-functionaliteit helpt bij het beheren van uw vertrouwelijkheidsinstellingen in Google- en Facebook-services. Tijdens het gebruik van de Software worden de volgende gegevens automatisch regelmatig naar de door u gekozen dienst verzonden om het opgegeven doel te bereiken:

Gegevens worden via een beveiligd kanaal naar de gekozen dienst doorgestuurd. Informatie over de manier waarop de gegevens in de door u gekozen dienst worden verwerkt, vindt u in het Privacybeleid van de respectieve dienst.

Beschikbaarheid van de dienst is afhankelijk van de regio en de versie van de gebruikte software en kan derhalve per regio en versie verschillen.

Voor kernfunctionaliteit kunnen gegevens worden geïnstalleerd en gedownload in de Firebase-service:

Gegevens worden via een beveiligd kanaal naar Firebase doorgestuurd. Informatie over hoe de gegevens worden verwerkt in Firebase is gepubliceerd op: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

Om de QR-scannerfunctionaliteit te kunnen bieden, worden de volgende gegevens verstrekt en verwerkt in de Huawei-service:

Gegevensverwerking in Huawei-service wordt uitgevoerd via een beveiligd kanaal. De gegevensverwerking vindt plaats in overeenstemming met het privacybeleid van Huawei en is beschikbaar op: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.